Boek nu

Nagerechten

Boek nu

aankomst
vertrek

Nagerechten

Black & White

Vanille roomijs en chocolade roomijs met chocoladesaus en slagroom

Zwarte kip mania 

Vanille roomijs met de enige echte zwarte kip advocaat likeur en slagroom

Crème brûlée

Crème brûlée is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekaramelliseerde laag suiker. De precieze oorsprong van het gerecht is onbekend. Het kan afkomstig zijn uit Frankrijk, Groot-Brittannië of Catalonië.                                                                         Onze kok maakt steeds een andere variatie voor u

Parfait

 Parfait - ook wel stilstaand ijs genoemd - is een luxe ijssoort die zonder machine gemaakt kan worden. Parfait is een mengsel van lucht, eidooier, room en suiker en kan in verschillende smaken bereid worden. Soms wordt alcohol toegevoegd. Een parfait wordt bevroren zonder te roeren. Ook hierin heeft onze kok steeds een ander variant.

Kaasplankje

Laat u verrassen door ons kaasplankje, geserveerd met of zonder glaasje Port

Dessert van ons maand of chef menu 

kijk op onze losse menu kaarten welk dessert er op de menu's staan